افزایش 20درصدی سطح زیرکشت سیب زمینی در هرمزگان

یکی از سیاست های سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، ترویج کشت محصولات اقتصادی با نیاز آبی کم می باشد در همین راستا سطح کشت محصول سیب زمینی نسبت به سال گذشته 20درصد افزایش یافته است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیرکشت سیب زمینی در هرمزگان700هکتار است واین سطح به دلیل اجرای طرح اصلاح الگوی کشت باهدف ترویج کشت محصولات اقتصادی 20درصد افزایش داشته است.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید رضا امیری زاده افزود: پیش بینی می شود از این سطح 16هزارتن محصول برداشت شود که به دلیل رعایت اصول فنی وبذر مرغوب تولید امسال نسبت به سال گذشته 10درصد افزایش داشته باشد.

وی شهرستانهای رودان ،حاجی آباد و جاسک را از مناطق عمده کشت سیب زمینی در استان برشمرد و تصریح کرد : عدم وجود صنایع بسته بندی و بازارفروش از مهمترین مشکلات کشاورزان می باشد.

امیری زاده تصریح کرد : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای تهران، اصفهان ، فارس .تبریز ارسال می شود.

وی در انتها با اشاره به اینکه بخشی از سیب زمینی تولید شده به کشور عمان صادر می شود اظهارداشت :فصل کشت این محصول در هرمزگان ازآبان ماه شروع وتا اواخردی ماه ادامه دارد و فصل برداشت از فروردین ماه آغاز وتا پایان اردیبهشت ادامه دارد.