بخش کشاورزی هرمزگان قابلیت صادرات بیش از 1هزار تن محصول زارعی را دارد

 هرمزگان در تولید محصولات زراعی خارج از فصل در کشور پیشرو می باشد .

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زراعی استان 80 هزار هکتار است که از این سطح سالیانه بیش از 1میلیون و 620 هزار تن محصول تولید می شود که از این میزان بیش از  1 هزار تن  آن قابلیت صادرات دارد.

به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، عزیز سیدی افزود : گوجه فرنگی، پیاز، بادمجان، سیب زمینی و هنداونه از مهمترین محصولات زارعی هستند که به کشورهایی همچون عراق، روسیه، آسیای میانه، امارات متحده عربی، قطر و عمان به ارزش 55500 هزار دلار صادر شد.

وی عنوان کرد : هرمزگان در تولید پیاز و گوجه فرنگی رتبه اول را در کشور دارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: عدم بسته بندی مناسب، نبود زیرساخت های صادراتی  و عدم آگاهی کشاورزان از نیاز بازار های جهانی از مهمترین مشکلات صادرات محصولات کشاورزی می باشد.

سیدی افزود : میزان مصرف داخلی از محصولات زراعی هرمزگان 272 هزار تن است.